Zandpaviljoen Pier 7

Wij heten u van harte welkom bij het enige echte Zandpaviljoen van Vlissingen!

Met veel enthousiasme stellen wij het team van Pier 7 aan u voor. Een jong en ambitieus team die met veel passie en overtuiging invulling geeft aan het nieuwe plan op het Badstrand. De gebroeders Niek, Valentijn en Jelle Damen nemen hierin het voortouw.

Onze deuren zijn sinds begin april 2018 geopend en we hebben al 2 prachtige zomers gehad. Wij zijn jaarrond geopend en serveren
voor elk seizoen de lekkerste gerechten. Ook op de koude herfst- en winterdagen is het heerlijk toeven bij Pier 7.

In 2018 hebben we de prijs mogen ontvangen van “Beste nieuwkomer van Nederland 2018” en in 2019 zijn wij uitgeroepen tot het “Meest duurzame Strandpaviljoen van Nederland 2019”. Dit jaar hebben we ook nog een plek in de terras top 100 weten te bemachtigen!

Kom zelf eens langs en ervaar het!

Homepage3
Beachrooms1
IMG-20200515-WA0027
Beachroom3
image00010
image00007

Een unieke locatie

Voor een uniek verblijf

In het voormalige badcaisson onder de Boulevard van Vlissingen vindt u onze 7 luxe Beachrooms die van alle gemakken zijn voorzien.

Vanaf het privé terras kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de zee of de ondergaande zon. De Beachrooms zijn er in 4 verschillende uitvoeringen waardoor ze perfect geschikt zijn voor een romantische overnachting of een heerlijke vakantie met familie en vrienden.

pier 7 Meest strandpaviljoen 2019

Pier 7 Zandpaviljoen is voorzien van moderne gebouwautomatisering in de vorm van domotica (KNX). Hiermee kan op efficiënte wijze gestuurd worden op gebruik van verlichting en verwarming, terwijl een hoge mate van comfort behouden blijft. Genieten met oog voor duurzaamheid.

Daarnaast heeft Zandpaviljoen Pier 7 het officiële internationale keurmerk voor duurzaamheid ontvangen “The Green Key”- Goud en zijn wij uitgeroepen tot meest duurzame Strandpaviljoen van Nederland 2019! Wij doen er alles aan om het milieu te sparen zonder dat onze gasten inleveren op comfort en kwaliteit.

GET SOCIAL

Gallerij4
SuitesOvernachten
Gallerij6

Boulevard 17

Kijk ook eens bij onze bovenburen!

Daarom introduceert Boulevard 17 als de eerste in Zeeland een enorm uitgebreide shared-dining kaart. Shared-dining tijdens de corona-crisis klinkt als een lastig verhaal, maar dat is het gelukkig niet.

Alle gerechten zijn zo gemaakt dat u zelf kan kiezen of u een gerecht wilt delen met uw gezin, of om het gewoon zelf op te eten. Veilig en lekker! U kunt de gerechten de gehele dag bestellen, in welke volgorde dan ook!

Omdat Boulevard 17 per 1 juni voor het eerst open gaat, zullen zij beginnen met een kleinere kaart om snelheid, kwaliteit, efficiëntie en de 1,5 meter afstand, dus veiligheid, goed in ons concept te laten meedraaien.