3-daags uitwaaien aan zee

Arrangement

In het najaar of voorjaar nog even naar de zeeuwse kust

Het strand is in alle seizoenen van het jaar een fantastische plek maar de herfst is misschien toch wel onze favoriet! Op sommige dagen heerlijk na-zomeren (Vlissingen telt nog altijd de meeste zon-uren van Nederland) en op andere dagen een flinke strandwandeling maken onder het genot van een krachtige wind. In het voor- en najaar kan elke dag zomaar anders zijn. 

In de periode vanaf 15 september en tot 1 mei zijn honden, tegen een toeslag, weer welkom in de Beachrooms. 

PROFOTO_9896N
IMG_3810

dit Arrangement bestaat uit:

 
  • 2 overnachting in de 2-persoons Deluxe Beachroom of in de 2-persoons Beachroom
  • Een fles huiswijn bij aankomst in de Beachroom (in het najaar rode wijn en in het voorjaar witte wijn).
  • Gratis koffie en thee faciliteiten in de Beachroom.
  • Eco zeepjes in de badkamer (97% biologisch afbreekbaar).
  • Gratis goed werkende WIFI verbinding.
  • Op beide ochtenden een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet bij Boulevard 17.  
  • 1 x een culinair 3-gangen keuzediner op de dag van aankomst bij Zandpaviljoen Pier 7.
  • 1 x culinair 3-gangen keuzediner op de 2e avond bij Boulevard 17. 


Voorwaarden:
* Dit arrangement is te boeken met aankomst vanaf 1 oktober tot 1 april (m.u.v. officiele feestdagen en vakantieperiodes). 
** Het arrangement kunt u vinden in onze online boekingsmodule. Als u 2 nachten selecteert, kunt u gelijk de beschikbaarheid en de tarieven inzien. Mocht het niet lukken of u wilt liever een langer verblijf neem dan contact met ons op via frontdesk@pier7.nl 
*** Honden zijn toegestaan vanaf 15 september en tot 1 mei. De toeslag voor een hond bedraagt € 17,50 per hond per nacht. Max. 1 hond per Beachroom. 

Extra informatie:
*Het ontbijtbuffet vindt plaats bij onze andere zaak, Boulevard 17. Hiervoor hoeft u alleen maar de trap van het strand naar boven (de boulevard) te nemen. 
**Het is ook mogelijk om het ontbijt in de vorm van een ontbijtbox te laten bezorgen bij uw Beachroom. Hiervoor vragen wij een vaste bezorgfee van € 7,50 per dag. 
***Met het keuzediner heeft u een keuze uit vis, vlees of vegan gerechten.

Corona informatie update 8 februari 2021:
*Op dit moment is het nog niet bekend wanneer de restaurants weer open mogen en in welke vorm dit gaat zijn. Uit voorzorg hebben wij onze arrangementen, waarbij een diner is inbegrepen, gesloten tot 6 april 2021. 
**Onze Beachrooms zijn weer te boeken vanaf woensdag 3 maart. Mochten de restaurants dan nog altijd gesloten zijn zullen wij overdag voorzien in een koffiecorner/take-away punt waar allerlei lekkere hapjes/drankjes en ontbijtboxen afgehaald kunnen worden.