Kerst

Arrangement

Kerst, de mooiste tijd van het jaar!

Om dit nog mooier te maken kunt bij ons wakker worden op het strand. Een strand dat ’s winters helemaal voor uzelf is. Daarnaast kunt u genieten van het mooie duin- en bosgebied en zo optimaal tot rust komen.

Juist in deze koude tijd krijgt u een warm welkom bij ons, wij zorgen dat er een heerlijke fles rode wijn en winterse chocolade voor u klaarstaat bij aankomst. Vervolgens kunt u lekker opwarmen met een kopje Glühwein en een portie warme nacho’s.

Naast uw eigen Beachroom kunt u bij ons natuurlijk ook terecht in het sfeervolle Zandpaviljoen van Pier 7, hier kunt u op de dag van aankomst genieten van een 3-gangen diner dat gekozen kan worden op basis van à la carte.

Bij het moderne restaurant: Boulevard 17 kunt u drie ochtenden lang, rustig wakker worden onder het genot van een uitgebreid ontbijtbuffet. 

IMG-20201125-WA0002

dit Arrangement bestaat uit:

 
  • 3 overnachtingen in 1 van de Beachrooms op het strand van Vlissingen.
  • 3 ochtenden een uitgebreid ontbijtbuffet bij Boulevard 17.
  • 1 x 3-gangen Kerstdiner op basis van à la carte bij Pier 7 op 1e of 2e kerst.
  • Een fles rode huiswijn in de Beachroom bij aankomst.
  • Winterse chocolade in de Beachroom bij aankomst.
  • Voucher voor een portie nacho’s bij Boulevard 17.
  • Voucher voor een glas glühwein of warme chocolademelk bij Pier 7.
  • Gratis koffie en thee faciliteiten in de Beachroom.
  • Gratis goed werkende WIFI verbinding.

Optioneel:

*De 2e en/of 3e avond ook dineren? Op 1e en 2e kerst hanteren wij een kerstmenu tarief van €50,-. Op overige dagen kunt u een 3-gangen verrassingsmenu reserveren voor slechts €32,-.
**Nog langer blijven op de dag van vertrek? Op basis van beschikbaarheid bieden wij een late check-out aan tot 18:00 uur voor €35,-. Bij aankomst kunt u informeren naar de mogelijkheden.

Voorwaarden:
* Op kerstavond is het restaurant van Pier 7 gesloten. U bent van harte welkom om op die avond eventueel te dineren bij Boulevard 17, onze bovenburen.
** In de kerstperiode zijn honden toegestaan tegen een toeslag van € 17,50 per hond per nacht. 
*** Dit arrangement is te boeken vanaf 22 december tot 26 december (uiterlijk uitchecken op 29 december).
**** De arrangementen kunt u vinden in onze online boekingsmodule. Als u 3 nachten selecteert kunt u gelijk de beschikbaarheid en tarieven inzien.