Arrangement

Last-minute genieten in maart

Onbezorgd genieten aan de zeeuwse kust

Wegens de maatregelen rondom het Coronavirus hebben wij een speciaal voor u het last-minute genieten arrangement samengesteld!

In de maand maart is het vooral door de weeks heerlijk rustig op de Zeeuwse stranden en de boulevards van Vlissingen. Ideaal om er te voet of met de fiets op uit te gaan en vervolgens Corona-Proof te overnachten in een van onze zeven Beachrooms. 

De take-away van Boulevard 17 zal tijdens uw verblijf geopend zijn voor diverse lekkere hapjes & (warme) drankjes. Zo kunt u bijvoorbeeld opwarmen met een glaasje huisgemaakte glühwein na een strandwandeling. 

DCIM/107MEDIA/DJI_3491.JPG
IMG-20201125-WA0003

inbegrepen in het arrangement

– 1x overnachting in een van onze Beachrooms
– 1x rijkelijk gevulde ontbijtbox (bezorgd rond 09:00 uur bij uw Beachroom). De ontbijtbox is ook als vegan-variant te bestellen.
– 1x een heerlijke daghap (afhalen bij Boulevard 17 tussen 17:00 uur en 18:00 uur).
      *Wij vragen u voor/bij aankomst de keuze al door te geven.
       *U heeft de keuze uit een vis, vlees of vegan gerecht of een pizza van de dag. 
– Gratis koffie- en theefaciliteiten in de Beachroom.
– Luxe zeepjes in de badkamer.
– Gratis fietsroutes op aanvraag.
– Gratis wi-fi in de Beachroom.

* Dit arrangement is alleen te boeken in de maand maart met aankomst op zondag, maandag, dinsdag, woensdag of donderdag.
** Het arrangement kunt u vinden in onze online boekingsmodule. Als u 1 nacht in maart selecteert kunt u gelijk de beschikbaarheid en de tarieven inzien.
*** Een langer verblijf is ook mogelijk, neem dan contact met ons op via frontdesk@pier7.nl
****Honden zijn tot 1 mei tegen een toeslag van € 17,50 per nacht toegestaan in de Beachrooms. Max. 1 hond per Beachroom. 09:00