Romantisch overnachten aan zee

Arrangement

Onbezorgd genieten aan de Zeeuwse kust!

Iets te vieren? Of er zomaar even tussenuit met zijn tweeën?
Word wakker in onze 2-persoons Beachroom of in onze 2-persoons Deluxe Beachroom met ligbad. Ontdek samen de prachtige Zeeuwse kust en wandel over de eindeloze stranden tijdens de zonsondergang!  Echt even tijd voor elkaar.

 

Champagne

dit Arrangement bestaat uit:

– 2 overnachtingen in onze 2-persoons Beachroom óf onze 2-persoons Deluxe Beachroom.
– Een gekoelde fles cava en een heerlijke reep chocolade bij aankomst in de Beachroom.
– Beide ochtenden een luxe en uitgebreid ontbijtbuffet bij Boulevard 17. 
– 1x een culinair 3-gangen keuzediner op de dag van aankomst.
– 1 x voucher voor een heerlijke borrelplank voor 2 personen.
– Gratis koffie- en thee faciliteiten in de Beachroom.
– Luxe zeepjes in de badkamer. 
– Romantisch versierde kamer.

Voorwaarden:
* Dit arrangement is het gehele jaar door te boeken m.u.v. officiële feestdagen en schoolvakanties. 
** Honden zijn toegestaan vanaf 15 september tot 1 mei tegen een toeslag van € 17,50 per hond per nacht. 
*** Het Romantisch Overnachten arrangement is te boeken voor een minimum van 2 nachten. Langer blijven? Neem gerust contact op en wij kunnen het verblijf voor u verlengen. 
**** Dit arrangement is gemakkelijk te boeken via onze boekingswebsite. Als u 2 nachten selecteert, komt het arrangement Romantisch Overnachten naar voren. Mocht het niet lukken stuur ons dan een mailtje naar frontdesk@pier7.nl 

Extra informatie:
*Het ontbijtbuffet vindt plaats bij onze andere zaak, Boulevard 17. Hiervoor hoeft u alleen maar de trap van het strand naar boven (de boulevard) te nemen. 
**Het is ook mogelijk om het ontbijt in de vorm van een ontbijtbox te laten bezorgen bij uw Beachroom. Hiervoor vragen wij een vaste bezorgfee van € 7,50 per dag. 
***Met het keuzediner heeft u een keuze uit vis, vlees of vegan gerechten.
****Let op: op zomerdagen is het erg druk op het strand. Parkeerplaatsen zijn schaars, wij kunnen een plekje niet garanderen. Het is mogelijk om vanaf 11:00 uur bij ons de parkeervergunning al op te halen. Inchecken voor de kamer kan pas vanaf 14:00 uur. 

Optioneel:
– Op de 2e avond ook dineren? Vraag ons naar de mogelijkheden!
– Een late check-out is mogelijk op basis van beschikbaarheid. Informeren kan pas tijdens check-in i.v.m. de beschikbaarheid. 

Corona informatie update 8 februari 2021:
*Op dit moment is het nog niet bekend wanneer de restaurants weer open mogen en in welke vorm dit gaat zijn. Uit voorzorg hebben wij onze arrangementen, waarbij een diner is inbegrepen, gesloten tot 6 april 2021. 
**Onze Beachrooms zijn weer te boeken vanaf woensdag 3 maart. Mochten de restaurants dan nog altijd gesloten zijn zullen wij overdag voorzien in een koffiecorner/take-away punt waar allerlei lekkere hapjes/drankjes en ontbijtboxen afgehaald kunnen worden.