Summer vibes!

Arrangement

Zomers genieten aan de zeeuwse kust

Wat is er nu fijner dan de zomer doorbrengen op het strand! Vanuit uw eigen Beachroom met privé terras en lounge geniet u van het mooie uitzicht op het strand en de Westerschelde. Daarnaast kunt u heerlijk van de zon genieten op een ligbedje op uw eigen stukje strand.

Het zorgeloze genieten begint al direct bij aankomst, er staat namelijk een heerlijke fles Pier 7 wijn klaar in uw Beachroom! De Beachroom is uitgerust met een airco, u kunt zo buiten de hitte opzoeken maar binnen het hoofd koel houden.

Vlissingen heeft natuurlijk meer te bieden dan alleen het strand. U kunt naast mooie strandwandelingen ook genieten van het prachtige duin- en bosgebied. Ook kunt u een bezoekje brengen aan het gezellige centrum van Vlissingen en andere dichtbijgelegen plaatsen zoals het mooie Middelburg en het historische Veere.

C9995DA0-6E2F-401D-AEAF-85517D22E245
IMG-20201125-WA0003

dit arrangement bestaat uit

– 3 x overnachting in onze 2-persoons Beachroom of 2-persoons Deluxe Beachroom.
– 3 x een heerlijk ontbijtbuffet bij Boulevard 17.
– Gekoelde fles witte Pier 7 wijn met logo bij aankomst in de Beachroom. Heerlijk om te drinken of leuk als souvenir. 
– Twee gekoelde flesjes water bij aankomst in de koelkast. 
– Voucher voor een heerlijke ijskoffie. Dit is onze bestseller, echt heerlijk. 
– Zomers-kleinigheidje bij aankomst in de Beachroom. 
– 1x 3 gangen zomer keuzediner bij Pier 7 op de dag van aankomst.
– 1x 3 gangen zomer keuzediner bij Boulevard 17 op de tweede dag.
– Gratis koffie- en thee faciliteiten in de Beachroom.

– Gratis WIFI in de Beachroom.

Voorwaarden:

* Dit arrangement is te boeken van medio juni tot medio september. 
** Het arrangement kunt u vinden in onze online boekingsmodule. Als u 3 nachten selecteert, kunt u gelijk de beschikbaarheid en de tarieven inzien. Mocht het niet lukken of u wilt liever een langer verblijf neem dan contact met ons op via beachrooms@pier7.nl 
*** Honden zijn niet toegestaan op het strand en in de Beachrooms tijdens de zomer.

Extra informatie:
*Het ontbijtbuffet vindt plaats bij Boulevard 17. Hiervoor hoeft u alleen maar de trap van het strand naar boven (de boulevard) te nemen. 
**Het is ook mogelijk om het ontbijt in de vorm van een ontbijtbox te laten bezorgen bij uw Beachroom. Hiervoor vragen wij een vaste bezorgfee van € 7,50 per dag. 
***Met het keuzediner heeft u een keuze uit vis, vlees of vegan gerechten.
****Let op: op zomerdagen is het erg druk op het strand. Parkeerplaatsen zijn schaars, wij kunnen een plekje niet garanderen. Het is mogelijk om vanaf 11:00 uur bij ons de parkeervergunning al op te halen. Inchecken voor de kamer kan pas vanaf 14:00 uur. 

Corona informatie update 15 februari 2021:
*Op dit moment is het nog niet bekend wanneer, en in welke vorm, de horeca in Nederland weer open mogen mag. Uit voorzorg hebben wij onze arrangementen, waarbij een diner is inbegrepen, gesloten tot 6 april 2021. 
**Onze Beachrooms zijn vanaf woensdag 3 maart weer terug in de verhuur. Mochten de restaurants dan nog gesloten zijn zullen wij overdag voorzien in een take-away punt vanuit Boulevard 17 waar allerlei lekkere hapjes, (warme) dranken, ontbijtboxen en een daghap afgehaald kunnen worden.