winters warm

Arrangement

Winterse sferen aan het strand

Niet alleen in de zomer is de Zeeuwse Costa prachtig, juist in de winter kut u genieten van een strand helemaal voor uzelf, the beach is yours! Bij ons komt u gegarandeerd tot rust, “No Stress’ is niet voor niets ons motto. Dit begint met een lekkere fles rode huiswijn die bij aankomst in uw Beachroom voor u klaarstaat. 

Een goed boeken lezen of juist een gezellig spelletje spelen kan in uw Beachroom maar ook in ons sfeervolle Zandpaviljoen. Vergeet ondertussen niet te genieten van het prachtige uitzicht over het strand en de Westerschelde. Een kopje koffie of thee naar keuze met een heerlijke stukje gebak mag hierbij niet ontbreken. 

Op de 1e avond kunt u genieten van een culinair 3-gangen diner in het Zandpaviljoen van Pier 7. Proef de Zeeuwse lokale specialiteiten die verwerkt zitten in onze overheerlijke gerechten. 

Vlissingen heeft naast een lange boulevard ook een prachtig strand- en duingebied om in te wandelen of te verkennen met een (gehuurde) fiets. Als het weer het toelaat kunt u via de boulevard naar het gezellige centrum van Vlissingen lopen. Het Bellamypark en de Oude Markt zijn erg gezellige pleintjes om naartoe te wandelen en de Bioscoop of een bezoek aan het MuZEEum zijn goede alternatieven indien het weer wat minder goed is. 
Na afloop kunt u weer heerlijk opwarmen in het Zandpaviljoen met een huisgemaakt glas Gluhwein en een flinke portie warme nacho’s. 

Op beide ochtenden staat er, tussen 08:30 uur en 10:00 uur bij Boulevard 17 (recht boven Pier 7), een zalig en uitgebreid ontbijt klaar incl. koffie en thee. 
Daarnaast is de Beachroom ook van alle gemakken voorzien en kunt u in de Beachroom een warm drankje zoals koffie of thee maken. Vanaf 15 september zijn honden, tegen een toeslag, ook weer welkom in onze Beachrooms op het strand. 

IMG_0010
Screenshot 2020-07-26 at 23.42.21

dit Arrangement bestaat uit:

 
  • 2 overnachtingen in één van de 7 luxe Beachrooms.
  • Een fles rode huiswijn bij aankomst in de Beachroom.
  • 1 x een culinair 3-gangen diner op de dag van aankomst bij Zandpaviljoen Pier 7.
  • 2 ochtenden een heerlijk luxe ontbijtplank bij Boulevard 17. Het ontbijt wordt tussen 08:30 uur en 10:00 uur geserveerd. 
  • Voucher voor overheerlijke nacho’s + een glaasje huisgemaakte glühwein*.
  • Voucher voor een kopje koffie/thee met gebak*.
  • Gratis koffie- en thee faciliteiten in de Beachroom.
  • Luxe zeepjes in de badkamer.
  • Goed werkende WIFI verbinding. 
  • Gratis parkeren tijdens het verblijf.

*Bij aankomst ontvangt u bij de receptie de vouchers. Deze kunt u op een zelf gekozen moment tijdens uw verblijf inleveren. U kunt dus zelf kiezen wanneer u er zin in heeft. 
**Honden zijn vanaf 15 september en tot 15 april weer toegestaan tegen een toeslag van € 17,50 per hond per nacht
* Dit arrangement is te boeken vanaf 1 oktober tot 1 maart. M.u.v. de schoolvakanties en officiële feestdagen