winters warm

Arrangement

Winterse sferen aan het strand

Niet alleen in de zomer is de Zeeuwse Costa prachtig, juist in de winter kut u genieten van een strand helemaal voor uzelf, the beach is yours! Bij ons komt u gegarandeerd tot rust, “No Stress’ is niet voor niets ons motto. Dit begint met een lekkere fles rode huiswijn die bij aankomst in uw Beachroom voor u klaarstaat. 

Een goed boeken lezen of juist een gezellig spelletje spelen kan in uw Beachroom maar ook in ons sfeervolle Zandpaviljoen. Vergeet ondertussen niet te genieten van het prachtige uitzicht over het strand en de Westerschelde. Een kopje koffie of thee naar keuze met een heerlijke stukje gebak mag hierbij niet ontbreken. 

IMG_0010
Screenshot 2020-07-26 at 23.42.21

dit Arrangement bestaat uit:

 
  • 2 overnachtingen in één van de 7 luxe Beachrooms.
  • Een fles rode huiswijn bij aankomst in de Beachroom.
  • 1 x een culinair 3-gangen keuzediner op de dag van aankomst bij Zandpaviljoen Pier 7.
  • 2 ochtenden een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet bij Boulevard 17. 
  • Voucher voor overheerlijke nacho’s + een glaasje huisgemaakte glühwein.
  • Voucher voor een kopje koffie/thee met gebak.
  • Gratis koffie- en thee faciliteiten in de Beachroom.
  • Luxe zeepjes in de badkamer.
  • Goed werkende WIFI verbinding. 

Voorwaarden:
* Dit arrangement is te boeken met aankomst vanaf 1 oktober tot 1 april (m.u.v. officiele feestdagen en vakantieperiodes). 
** Het arrangement kunt u vinden in onze online boekingsmodule. Als u 2 nachten selecteert, kunt u gelijk de beschikbaarheid en de tarieven inzien. Mocht het niet lukken of u wilt liever een langer verblijf neem dan contact met ons op via frontdesk@pier7.nl 
*** Honden zijn toegestaan vanaf 15 september en tot 1 mei. De toeslag voor een hond bedraagt € 17,50 per hond per nacht. Max. 1 hond per Beachroom. 

Extra informatie:
*Het ontbijtbuffet vindt plaats bij onze andere zaak, Boulevard 17. Hiervoor hoeft u alleen maar de trap van het strand naar boven (de boulevard) te nemen. 
**Het is ook mogelijk om het ontbijt in de vorm van een ontbijtbox te laten bezorgen bij uw Beachroom. Hiervoor vragen wij een vaste bezorgfee van € 7,50 per dag. 
***Met het keuzediner heeft u een keuze uit vis, vlees of vegan gerechten.
****Bij aankomst ontvangt u de vouchers bij onze receptie. U kunt deze gedurende uw verblijf op elk gewenst moment inleveren.