Skip links

Bereikbaarheid

Bereibaarheid

Toegankelijkheid, openbaarvervoer & route

Zandpaviljoen Pier 7 heeft in samenwerking met de Gemeente Vlissingen een rolstoelhelling gerealiseerd. Het strand moet voor iedereen toegankelijk zijn. Met een rolstoel, rollator, scootmobiel, wandelwagen of met koffers kan men via deze helling gemakkelijk vanaf de boulevard op het strand en bij ons Zandpaviljoen komen. Binnen in ons paviljoen beschikken wij ook over een speciale strandrolstoel.

Het is mogelijk om vanaf de nieuwe hellingbaan met een rolstoel tot op het terras te rijden via vlonders. Met de strandrolstoel is het vervolgens mogelijk om een bezoekje aan de zee te brengen.

Route beschrijving

Openbaar vervoer

Wanneer u met de trein naar Vlissingen reist kunt u vervolgens met de bus of met de zonnetrein naar Zandpaviljoen Pier 7 komen. Hieronder een voorbeeld van de bus qua route en tijd. Bekijk hier de actuele route. In principe vertrekt er ieder half uur een bus en de reistijd bedraagt een kwartiertje.

Zonnetrein

In het seizoen vanaf 28 maart tot 4 november rijdt de zonnetrein dagelijks. Vlakbij het centraal station in Vlissingen vertrekt de zonnetrein vanaf “de punt”. Dit is een leuke toeristische route waarbij je veel van Vlissingen te zien krijgt. Dus als je de tijd hebt is dit zeker een aanrader, ook tijdens je verblijf in Vlissingen. Meer informatie over de tarieven, de tijden en de route via je op de site van Zonnetreinzeeland.

Parkeren

Gratis parkeren kan in de wijk achter de boulevard. Betaald parkeren is van toepassing op de boulevard (beperkt aantal uren) of in de Kenau Hasselaarstraat. Gasten die in de Beachroom overnachten kunnen tegen een vergoeding een parkeervergunning afnemen.

Elektrisch laden kan op het parkeerterrein van P-Cinema.

Let op: rijden en parkeren op de boulevard is in de periode van 1 april – 1 oktober in zijn geheel niet toegestaan.