Chef-kok


Vacature chef-kok

Zandpaviljoen Pier 7 is per 1 januari 2018 op zoek naar een gedreven en ambitieuze (pas afgestudeerde) chef-kok die de verantwoordelijkheid durft te nemen om van dit nieuwe paviljoen een succes te maken.

Rond 1 april 2018 is de opening van het nieuwe Paviljoen aan de Vlissingse Boulevard. In voorbereiding naar deze opening zijn wij op zoek naar een moderne kok die leeft met passie voor het vak en deze eerste maanden tijd wil steken in een optimale voorbereiding. Denk aan het opstellen en meedenken in een overheerlijke menukaart, het inrichten van een praktische keuken, contacten met diverse leveranciers en het trainen en samenstellen van een eigen keukenteam. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en kennis.

Wat bieden wij?

  • Een full time functie (38 uur) in een nieuwe organisatie op dé hotspot van zeeland
  • Een splinternieuwe keuken
  • Een complete uitdaging om van A t/m Z alles op te zetten en te managen
  • Werken in een nieuw jong team met oog op het moderne koken
  • Marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd opleiding en ervaring

Wat vinden wij belangrijk?

  • Passie voor het vak
  • Aantoonbare ervaring als leidinggevende in de keuken en/of op school
  • Creativiteit, nieuwe keuken, nieuwe kaart, nieuwe omgeving
  • Kennis van naleving van HACCP
  • Kwaliteit van de gerechten waarborgen
  • Een leuke presentatie van de gerechten
  • Teamspirit
  • Goede presentatie van gerechten, menusuggesties, buffetten. BBQ’s voor feesten & partijen
  • Zandpaviljoen Pier 7 op een eigen manier op de kaart zetten                                 

Ben je geïnteresseerd dan zien we je sollicitatie graag tegemoet via jordy@pier7.nl

 

+ There are no comments

Add yours