Genieten met het oog voor duurzaamheid


PIER 7 is voorzien van moderne gebouwautomatisering in de vorm van domotica (KNX). Hiermee kan op efficiënte wijze gestuurd worden op gebruik van verlichting en verwarming, terwijl een hoge mate van comfort behouden blijft. Genieten met oog voor duurzaamheid.
De intelligente schakelingen verhogen het comfort en voorkomen onnodig energieverbruik. LED verlichting in de kamers kan in vooraf ingestelde sferen worden geschakeld en de verwarming kan vanuit een standaard comfortstand naar wens worden bijgesteld. Dit kan in de ruimte en via de smartphone van de gast. Toegang tot de kamer kan via een intelligent sluitsysteem dat zowel met pasje als via de smartphone van de gast te bedienen is. De verwarming vindt plaats met lange golf IR stralingspanelen en elektrische vloerverwarming in de badkamers. Apparatuur in de keuken en horeca is volledig aangesloten op elektriciteit als voedingsbron.
Hiermee is PIER 7 een ‘All-electric’ project.

Daarnaast heeft Zandpaviljoen Pier 7 het officiële internationale keurmerk voor duurzaamheid ontvangen “The Green Key”.
Wij doen er alles aan om het milieu te sparen zonder dat onze gasten inleveren op comfort en kwaliteit.

Nog een leuke tip: Als u met de trein naar Vlissingen komt neem dan vervolgens de zonnetrein. Deze trein rijdt op zonne-energie en stopt recht voor onze deur. Meer informatie op www.zonnetreinzeeland.nl.