Full-time medewerker bediening


Zandpaviljoen Pier 7 is per 1 september op zoek naar een gedreven en ambitieuze fulltime medewerker bediening om samen te werken met een team waar je normaal gesproken alleen maar van kan dromen. Maar kunnen wij jou nog meer bieden?

Wat wij jou kunnen aanbieden:

  • Geld
  • 38 uur per week opgescheept zitten met ons. Maar wel op een mooie plek!
  • De mogelijkheid om te werken op het strand in een korte broek!
  • Een supergezellig team. Geloof je het niet? Stap naar binnen als je durft
  • Een super goede werksfeer. Je krijgt blaren van het aantal High Five’s.
  • Met je collega’s tijdens werk een versbereide hap eten met je voeten (of schoenen) in het zand die wij ook nog is voor je betalen. Heerlijk toch?
  • Fenomenale bedrijfsborrels. Maar dan ook echt.
  • Pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen. Lekker betaald op vakantie, wie wil dat nou niet?
  • Slechte grappen onder werktijd. Je moet ervan houden

Omschrijving van het werk
Je loopt ons paviljoen binnen voordat je dienst begint. Stiekem erger je je aan de meeuwen die op het strand zitten en al naar je kijken van: “Het eten wat je straks serveert ga ik proberen te pakken”. Maar je zet je er overheen. Je begint met een overheerlijke koffie in onze personeelsruimte op het strand. Tijdens het koffie drinken groet je al je mede collega’s (en dat zijn er veel) en denkt aan wat de dag gaat brengen.

Je loopt op het terras en hebt de eerste enthousiaste gasten geholpen. Vervolgens komt de eerste vraag van de dag; “Waar zijn de toiletten?” (de vraag die minimaal 500x per dag voor komt) en legt het aan ze uit. Vervolgens loopt je handheld vast en terwijl jij een praatje maakt met de gast herstart je de handheld waardoor ze niks door hebben gehad en ze plezierig hun bestelling doorgeven.

Omdat je een teamspeler bent en van uitdagingen houdt, heb je de gasten beloofd dat het eten binnen 6 minuten op tafel staat. Je klokt 5,5 minuut en roept door je oortje (ja daar werken wij mee!) dat de keuken nog 30 seconden heeft om het gerecht te serveren omdat jij geen gezichtsverlies wilt lijden. De runner vliegt er mee weg en het eten staat op tafel. Precies zoals je had beloofd!

Je knalt de hele dag, je lacht, eet en drinkt tussendoor genoeg, en na je shift pak je moe maar voldaan één (of meerdere) sluitdrankje(s). Je denkt ik ben er helemaal klaar mee. Totdat je collega’s weer de geweldige verhalen van de dag beginnen te vertellen. Je zit er weer helemaal in! Maar dan, aan alles komt een eind. Je bent onderweg naar huis en denkt. Wat een dag, wat een collega’s en wat een plek. Ik ben blj dat ik er morgen weer ben!

En dan kunnen wij niks anders zeggen dan; Welkom bij Pier 7!

Als jij nu denkt, dit ben ik! Mail ons dan direct je CV + motivatie naar info@pier7.nl! en wij contacteren jou zo snel mogelijk. We streven net als het eten naar 6 minuten, maar dat kunnen we niet beloven 😉