Skip links

medewerker schoonmaak

20 uur per week werken op een A-locatie met zeezicht en betaald krijgen? Dat kan!

Pier 7 is zoek naar een gedreven en ambitieuze parttime schoonmaakster voor de Beachrooms van Pier 7 & Suites van Boulevard 17 die graag wil samen werken met een team waar je normaal gesproken alleen maar van kan dromen. Maar wat kunnen wij jou nog meer bieden?

Wat wij jou kunnen aanbieden:

 • Geld
 • 20 uur per week opgescheept zitten met ons. Maar wel op de Boulevard van Vlissingen.
 • Werkdagen in overleg met tijden van 10:00 uur tot +- 15:00 uur. Beschikbaarheid in het weekend is wel een must, maar uiteraard niet elk weekend ;-).
 • Een super goede werksfeer. -Zoveel complimenten en gezelligheid, om moe van te worden.
 • Wisselende werkplek. De ene dag op het strand in een beachroom, en de andere dag sta je in een van de luxe suites van Boulevard 17 die 40 meter verderop staan.
 • Met je collega’s na je werk lekker een hapje eten op onze kosten. Hmmm.
 • Fenomenale bedrijfsborrels.
 • Meedenken. Wij staan altijd open voor nieuwe initiatieven!
 • Pensioenregeling
 • 10 vakantiedagen. Lekker betaald op vakantie, wie wil dat nou niet?
 • Slechte grappen onder werktijd. Je moet ervan houden.


Concept

Zon, zee, strand, good vibes, lekker eten & gezelligheid. Kom langs en ervaar het zelf! De Beachrooms zijn al 4 jaar een begrip in Vlissingen! De suites hebben zeezicht en zijn in oktober 2020 voor het eerst open gegaan, deze liggen recht boven Pier 7. Kijk op de website voor een impressie van de geweldige kamers!

Omschrijving van het werk

Je komt aan bij Pier 7. Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw en je ziet de eerste strandgasten naar het strand gaan. Je doet een koffie met het schoonmaak team, praat even bij en je bent blij dat je je Suites mag doen vandaag. Maar hoe ziet zo’n dag er dan een beetje uit?

 1. Zoals je kon zien start je met een koffie of een thee, zeer belangrijk natuurlijk! Je bent bijgepraat en de dienst gaat van start. Alles is gelukkig heel praktisch en professioneel ingericht waardoor jij je spullen kan pakken en zo aan de slag kan gaan. Je hebt er zin in!
 2. Je bedenkt dat een bepaald soort schoonmaakdoekje toch makkelijker zou zijn voor een gedeelte van de Suite. Je overlegt dit met het hoofd huishouding die altijd voor jou klaar staat en ze vindt dit ook een goed idee. Het wordt gelijk besteld en de volgende dag kan je er al mee aan de slag!
 3. De mensen die hebben overnacht hebben er een bende van gemaakt. Jij slaat een diepe zucht, maar geen stress, daar is ineens je lieftallige collega! Samen knallen jullie door de kamer en voilà, alsof je in het Hilton staat. Jullie geven elkaar een schouderklopje en gaan lachend door naar de volgende kamer.
 4. Je ziet het terras volstromen en wellicht wat lichte paniek bij de bediening omdat het in een keer zo druk is. Jij blij dat je lekker in de kamer bezig bent met het zonnetje op het raam. Genieten! Daar maak je straks nog maar is een grapje over naar ze.
 5. Je dienst zit er op. Jullie bestellen nog lekker een panini met een drankje erbij op de kosten van de baas en praten nog even na over de leuke dingen die je hebt meegemaakt. Mag dit dan elke werkdag? Jazeker!

En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Je gaat ongelofelijke, gezellige dagen, en lachwekkende dagen meemaken bij ons en je bent blij dat je deze vacature hebt gezien. Je collega’s zijn je beste vrienden geworden en voor geen goud had je dit willen missen!

Welkom bij Pier 7!

Als jij nu denkt, dit ben ik! Mail ons dan direct je CV + motivatie naar info@pier7.nl wij contacteren jou zo snel mogelijk!