Skip links

Nachtje weg aan zee met hond

Nachtje weg aan zee met hond

Als u een trouwe viervoeter heeft die deel uitmaakt van uw gezin, dan mag deze natuurlijk niet achterblijven, wanneer u een weekendje weg plant. Een nachtje aan zee met hond is een heerlijke manier om helemaal tot rust te komen. Bij Pier 7 is uw hond welkom tijdens een weekend weg.

Met uw trouwe viervoeter op pad

Wilt u ook op vakantie met uw hond? Van 15 september tot 15 april zijn de beachrooms én het strand open voor honden. Geniet u er ook zo van om uw huisdier achter de zeemeeuwen te zien aan rennen en te horen blaffen naar de golven? Graven en rollebollen in het zand zijn tevens de favoriete bezigheden van vele honden, iets dat uw hond volop kan doen, wanneer u samen met uw hond over het strand struint. Daarnaast kunt u samen genieten van een stevige wandeling of fietstocht door het duingebied of u kunt het centrum van Vlissingen bezoeken.

Weekendje weg met hond

Ga uitgerust met uw hond op pad en ontdek de verschillende bezienswaardigheden in de omgeving van Pier 7. Maak lange wandelingen langs de Zeeuwse kust en de prachtige bosgebieden of ontdek het centrum van Vlissingen of Middelburg om te shoppen. Er is voor ieder wat wils om het maximale uit elke dag te halen.

Uw eigen privéterras aan het strand

Of u nu met uw gezin, met uw partner of alleen een weekendje naar het strand gaat, het is pas echt feest als de hond mee mag. Begin de dag goed door vanaf uw privéterras de eerste zonnestralen te spotten die zich steeds verder over het strand uitstrekken. Een kop koffie in de hand, de hond naast uw strandstoel, wat kan een mens zich nog meer wensen? Vanuit uw vertrek aan het strand kunt u uw dag plannen en dankzij onze gratis wifi kunt u makkelijk zien wat er in de buurt te doen is.

Onze huisdiervriendelijke Beachrooms

U bent van harte welkom in onze Beachrooms die hondvriendelijk zijn. Of u nu voor een 2-persoons Beachroom, een 4- persoons Beachroom of een Family Beachroom gaat, er is altijd plek voor uw hond. Een duur pension of een oppas regelen is dus niet nodig, uw hond kan gezellig mee tijdens uw weekendje weg. Uitblazen aan het strand is immers veel leuker met uw trouwe viervoeter aan uw zijde.

Arrangementen aan zee

Ziet u een nachtje aan zee met hond wel zitten? In de periode dat honden welkom zijn op het strand hebben wij ook arrangementen waar u gebruik van kunt maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van het 3-Daags uitwaaien aan zee Arrangement of het Winters Warm arrangement? Wij zetten een heerlijke fles huiswijn voor u klaar, zodat u uw vakantie aan het strand in stijl kunt beginnen. Boekt u binnenkort ook een nachtje weg aan zee met hond bij ons?

Onbezorgd genieten aan de Zeeuwse kust!