Nachtje weg aan zee

in vlissingen

Wilt u ook lekker van het strand genieten? Ziet u uzelf al met de voetjes in het zand? Voelt u de zoute zeelucht door uw haren waaien, terwijl u de golven hoort breken? Gelukkig hoeft u hier helemaal geen verre strandvakantie voor te boeken. Ga er lekker even tussenuit, een nachtje weg aan zee, in het prachtige Vlissingen!

Nachtje-weg-aan-zee

Nachtje weg kust vlissingen

Een dagje de Nederlandse kust bezoeken is heerlijk, maar een nachtje weg is nog veel beter! Op zomerse dagen staat heel Nederland ’s morgens in de file om het strand te bereiken. Vervolgens gaan de meesten vroeg op huis aan om de file die bestaat uit andere naar huis gaande badgasten te omzeilen. Omzeil de files geheel door een nachtje aan zee te boeken! Zo kunt u aan het einde van de dag genieten van een fenomenale zonsondergang, terwijl u ‘s morgens met een kop koffie op uw privé-terras als eerste weer kunt genieten van de zee en het strand. Vlissingen heeft de meeste zon-uren dus is perfect om van de zon te genieten.

Nachtje weg strand bij Pier 7

Kunt u ook wel een weekendje weg gebruiken om weer helemaal tot uzelf te komen aan zee? Bij Pier 7 verwelkomen wij u graag in één van onze zeven prachtige Beachrooms. Geniet van roomservice of maak gebruik van uw eigen keukenblokje, waar u onder andere een overheerlijke kop koffie kunt zetten.
Vanuit uw Beachroom loopt u, via het privé-terras, zo het strand op. Het is dus de ideale locatie die u de mogelijkheid biedt op ieder moment van de dag het strand op of de zee in te gaan. Natuurlijk wandelt u ook zo het uitnodigende centrum van Vlissingen binnen. Book last minute en/of kies voor één van de geweldige arrangementen die wij aanbieden, zoals het ‘Romantisch overnachten aan zee-arrangement’.

Overnachting bij pier 7

Wat is er te doen?

Een overnachting aan het strand is altijd een goed idee. Wilt u lekker uitwaaien en heerlijk tot uzelf komen? Op uw privé-terras van de Beachroom kunt u uw favoriete boek lezen met uitzicht op zee. U kunt lange strandwandelingen maken, of bewonder de grote schepen die voorbijvaren vanuit de beachroom.

U kunt natuurlijk ook de omgeving verkennen. Huur een fiets en ontdek Vlissingen en zijn omgeving of blijf dichter bij de kust en bezoek Het Arsenaal museum, waar u kennis maakt met haaien en roggen en geniet van andere maritieme attracties. Neem een kijkje bij Panorama Walcheren, waar u panoramaschilderijen kunt bezichtigen of ga langs Reptielenzoo Iguana waar allerlei reptielen, geleedpotigen en amfibieën worden opgevangen.

Wij zien uw boeking graag tegemoet!
Wilt u ook overnachten in een strandhuis op een plaats waar de brekende golven en de gezouten oostenwind u in slaap zingen? Boek dan snel uw overnachting aan zee bij een van de prachtige Beachrooms van Pier 7 en geniet van een vakantie aan zee!