Skip links

Overnachten met hond aan zee

Huisje aan zee met de hond

De meeste mensen zijn dol op de zee en het strand en hetzelfde geldt voor honden. Daarom kiezen velen ervoor om de hond lekker mee te nemen, wanneer ze een weekendje weg gaan naar zee. Dat is niet alleen leuk voor u als vakantieganger, maar uw hond zal er ook helemaal blij van worden.

Het overnachten met hond aan zee is altijd een goed idee. Er is niets dat zo ontspannend werkt als het zien van uw trouwe viervoeter die zich heerlijk uitleeft op het strand. Hij kan lekker rennen en uitwaaien, kuilen graven, de zeemeeuwen opjagen, naar de branding blaffen en pootjebaden. Zelfs de wat oudere honden lijken zich vaak weer even pup te voelen, wanneer ze op het strand zijn.

Een overnachting aan zee met hond is een fijne manier om weer even helemaal tot uzelf te komen. U valt in slaap bij het geluid van de golven en een matige westerwind om vervolgens wakker te worden van de zeemeeuwen. Vanaf uw privéterras op het strand kunt u alle tijd nemen om rustig op gang te komen, terwijl het ochtendzonnetje vanaf het oosten langzaam zijn weg naar zee vindt. Gratis wifi beschikbaar, een goed boek in de hand, een heerlijke kop koffie in de ander en uw hond aan uw voeten – wat kunt u zich nog meer wensen tijdens een rustige ochtend aan zee?

Overdag is er natuurlijk genoeg te doen. Om van het strand te genieten, kunt u samen met uw hond een fijne strandwandeling maken, maar u kunt ook het duingebied te voet of met de fiets verkennen. Daarnaast kunt u Vlissingen vereren met een bezoekje en toerist spelen in eigen land. Kom ook zeker langs bij het Zandpaviljoen Pier 7 voor een goedverzorgde lunch. Hier geniet u met uw voetjes in het zand en een lekker drankje van het Zeeuwse Ibiza en een geweldig uitzicht

Bezienswaardigheden

De zee ligt op slechts 150 meter afstand van uw Beachroom en u kunt in uw huisje aan zee met hond dus genieten van een prachtig uitzicht en de zoute zeelucht. Wanneer uw hond moe is van het graven en het achterna jagen van meeuwen zijn er ook veel bezienswaardigheden die u kunt bezoeken zonder hond. Denk aan Reptielenzoo Iguana, Het Arsenaal, Fort Rammekens of het oude Middelburg.

Onze arrangementen

U bent met uw trouwe viervoeter van harte welkom in de periode van 15 september tot 15 april voor een overnachting aan zee met hond, aangezien het strand dan geopend is voor honden. Kies één van onze gezellige Beachrooms uit en maak eventueel gebruik van één van onze arrangementen, zoals ons Winters Warm of 3-Daags Uitwaaien Aan Zee arrangement. Pier 7 biedt accommodatie en welverdiende luxe. Laat uzelf dus in de watten leggen voor de optimale vakantie-ervaring. Of u nu alleen een huisje aan zee met hond huurt of met uw gezin komt, uitwaaien aan het strand in Zeeland is altijd een goed idee. Mogen wij u en uw viervoeter binnenkort ook verwelkomen?

Onbezorgd genieten aan de Zeeuwse kust!