Skip links

Overnachten strandhuis Zeeland

Voor een unieke ervaring!

Strandhuis Zeeland

Een cocktail in de ene hand, een goed boek in de ander en uitzicht op het Zeeuwse strand – kan het nog beter worden? Jazeker! Bij ons huurt u namelijk uw eigen strandhuis in Zeeland, zodat u een heel weekend of langer kunt genieten van een unieke ervaring aan het strand!

Geniet van een vakantie aan zee

Slapen op het strand is een geweldige manier om tot rust te komen. Het geluid van de brekende golven en de geur van de zoute zeelucht geeft nu eenmaal dat ultieme vakantiegevoel. Na een heerlijk dagje aan het strand is het dan ook niet vreemd dat u geen zin heeft om uw spullen weer in de auto te laden om vervolgens twee uur in de file te staan. Als u verblijft in één van onze luxe strandhuisjes kunt u ’s avonds de zon vanuit uw privéterras in de zee zien zakken met een heerlijk glaasje wijn in de hand.

Overnachten strandhuisje Zeeland

De gehele dag kunt u gebruikmaken van onze beachroomservice of u kunt uw eigen kop koffie of thee zetten in uw Beachroom die van alle gemakken voorzien is. Daarnaast is het ook mogelijk om te ontbijten bij Boulevard 17 en te lunchen en/of dineren bij Pier 7!
Geniet van een heerlijke strandwandeling op de vroege ochtend of ga op pad en ontdek het pittoreske Vlissingen. Bezoek de Boulevard van Vlissingen, vereer het Zeeuws Maritiem MuZEEum met uw bezoekje of kijk uw ogen uit in Reptielenzoo Iguana. Sluit uw dag af in uw gezellige strandhuis Zeeland of kom gezellig eten bij Boulevard 17 of Pier 7.

Vakantie op het strand in de winter

U bent het hele jaar door welkom in één van onze Beachrooms. Bij een vakantie aan het strand denkt u wellicht aan de zomerperiode, maar in de herfst of winter kunt u ook heerlijk aan de kust uitwaaien. Daarom hebben wij zelfs speciale arrangementen in het leven geroepen voor de wat koudere momenten van het jaar. Denk aan het 3-Daags uitwaaien aan zee arrangement dat we aanbieden in de eerste helft van oktober of het Winters warm arrangement. Vanaf 15 september tot 15 april is uw viervoeter bovendien ook van harte welkom, zodat u samen met uw hond kunt genieten van uw vakantie aan zee.

Strandhuis te huur Zeeland

Natuurlijk hebben wij ook vele andere arrangementen waar u het hele jaar door van kunt genieten, zoals het Go Vegan arrangement en het Romantisch overnachten aan zee arrangement. Vier uw vakantie aan het strand in ons 2-persoons Deluxe Beachroom met ligbad, onze Family Beachroom of in één van onze andere strandhuisjes. Daarnaast nodigen wij u uit om gebruik te maken van uw eigen privéterras pal aan het strand, zodat u geen moment hoeft te missen van het prachtige uitzicht.

Strandhuisje Zeeland last minute

Ziet u overnachten in een strandhuisje in Zeeland ook wel zitten? Wij hopen u binnenkort welkom te heten bij Pier 7. Boek een last minute strandhuisje Zeeland of juist vroeg van te voren en plan uw welverdiende vakantie aan het strand. Wij zorgen ervoor dat uw strandhuis Zeeland voor u klaar staat!

Onbezorgd genieten aan de Zeeuwse kust!