overnachten aan zee

uniek Overnachten op het strand van vlissingen

Corona-proof

zorgeloos genieten

Vlissingen is een van de meest populaire toeristische trekpleisters van Nederland met één van de schoonste stranden van Nederland.
Alleen al door de lange zeeboulevard van Vlissingen en natuurrijke omgeving maakt het een ware vakantiebestemming.

Door te overnachten aan de kust waant u zich in een andere wereld. Direct aan het strand vindt u Pier 7, het enige echte zandpaviljoen van Vlissingen. Het paviljoen beschikt over een binnenrestaurant, een zandterras vanwaar u zo de zee in kunt rollen en zelfs de mogelijkheid voor take away.

Of u nou onder een parasol op het terras wilt genieten van een cocktail of over het strand wilt paraderen met een ijsje in uw handen, alles is mogelijk.

Zelfs overnachten op het strand of overnachten in strandhuisje voor een heerlijk weekendje weg.

De Beachrooms

kamertypes

Pier 7 heeft naast horeca faciliteiten ook overnachtingsmogelijkheden. Een bijzondere overnachting aan zee is mogelijk in een van de zeven beach rooms die Pier 7 telt. Er zijn verschillende soorten beach rooms:

1 x 2-persoons Deluxe Beachroom
2 x 2-persoons Beachrooms
2 x 4-persoons Beachrooms (2 x 2-persoons slaapkamers)
2 x Family Beachrooms (2 x 2-persoons slaapkamers + slaapbank in de woonkamer)

Alle Beachrooms beschikken over een eigen privé terras op het strand, echt genieten. Stap zo de deur uit voor een strandwandeling, een duik in de zee, een boek lezen op uw eigen terras of wandel zo via de boulevard het gezellige centrum van Vlissingen in.
In uw eigen Beachroom zet u zelf een heerlijk kopje koffie of thee. Alle Beachrooms hebben een keukenblokje met een magnetron, wasbak met kraan, opbergkasten, een kluis, serviesgoed, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast om zo een heerlijk drankje koud te zetten.

de Beachrooms

Zakelijk verblijf

Een zakelijk verblijf in een van de Beachrooms behoort ook tot de mogelijkheden. De Beachroom gebruiken als werkplek of gebruiken voor een (langer) verblijf i.v.m. werkzaamheden rondom Vlissingen. Alle Beachrooms beschikken over een goede wi-fi verbinding, koffie- en thee zet u gemakkelijk zelf. Tussendoor genieten van het prachtige uitzicht of maak een heerlijke strandwandeling om vervolgens met een frisse blik weer verder te werken.

Vraag een offerte aan via frontdesk@pier7.nl

de Beachrooms

arrangementen

In het boekingsproces kunt u zelf uw verblijf compleet maken. Door bijvoorbeeld het toevoegen van een lekker ontbijt, een uitgebreid diner of een heerlijke fles wijn.
Daarbij kunt u ook kiezen uit een aantal samengestelde arrangementen.

Geef iemand een romantische overnachting aan zee cadeau of verwen uzelf. Even weg in eigen land aan de Nederlandse kust met een luxe overnachting aan zee. Kiest u voor een langer verblijf of wordt het één nachtje weg?
Ontdek de Beachrooms van Strandpaviljoen Pier 7 in Vlissingen en beleef een unieke overnachting als nooit tevoren.