Skip links

Fulltime medewerker keuken

Lekker werken op een A-locatie met zeezicht en betaald krijgen? Dat kan!

Pier 7 is op zoek naar een gedreven en ambitieuze medewerker voor in de keuken om samen te werken met een team waar je normaal gesproken alleen maar van kan dromen. Maar wat kunnen wij jou nog meer bieden?

Wat wij jou kunnen aanbieden:

Geld
Een super overzichtelijke en ruime keuken voorzien van alles wat je nodig hebt als kok
38 uur per week opgescheept zitten met ons. Maar wel bij het strand!
Een super goede werksfeer. Zoveel complimenten en gezelligheid, om moe van te worden.
Een gedreven en gezellig jong team.
Met je collega’s tijdens werk een versbereide hap eten op onze kosten. Hmmm.
Fenomenale bedrijfsborrels als het weer mag. En dan hebben we ook wat in te halen.
Meedenken. Wij staan altijd open voor nieuwe initiatieven!
Uitdagingen om helemaal in op te gaan. Je vergeet gewoon dat je aan het werk bent.
Slechte grappen onder werktijd. Je moet ervan houden.
Concept

Zon, zee, strand, good vibes, lekker eten & gezelligheid. Kom langs en ervaar het zelf!

Omschrijving van het werk

  • De kassa gaat uitvallen. Dat apparaat weet dat het moet presteren, zeker op de 1e dag, dus dan kapt hij er vaak mee. Er komen een tijdje geen bonnen binnen in de keuken, maar voilà na 10 minuten komen ze allemaal in een keer binnen! Werk aan de winkel!
  • Vlees, vis, vega, gluten, vegan alles komt voorbij, maar dat is geen enkel probleem, want daar is met het maken van alle gerechten rekening mee gehouden. Jij weet precies hoe je hier mee om moet gaan door de goede coaching van de chef kok waarvoor je door het vuur wilt gaan! Want bij ons zijn je collega’s net familie 😉
  • Het is topdrukte, borden vliegen van links naar rechts. Het is complete chaos en je begint het overzicht kwijt te raken. Geen probleem! Je collega’s ondersteunen je en slepen je er doorheen. Wat een diner was dit zeg. Een paar weken later gebeurt hetzelfde maar dan ondersteun jij je collega’s! Wat een teamspirit.
  • Je vraagt aan de lolbroek van de keuken hoelaat het is en hij zegt; friet-uur! Je zucht, negeert hem en gaat maar door met je drukke lunch.
  • Na een drukke dag zit je moe en voldaan met je collega’s na te praten. Je hebt uiteraard recht op sluitdrankjes dus je moet voor de laatste keer een lastige keuze maken; pak ik een cola of een Desperado? Je geniet van je gekozen drankje, praten nog lange tijd na en vervolgens zeg je iedereen tot morgen! Wat een dag, wat een team, wat een gezelligheid.

En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Je gaat ongelofelijke, gezellige dagen, zware, en lachwekkende dagen meemaken bij ons en je bent blij dat je deze vacature hebt gezien. Je collega’s zijn je beste vrienden geworden en voor geen goud had je dit willen missen!

Welkom bij Pier 7!

Als jij nu denkt, dit ben ik! Mail ons dan direct je CV + motivatie naar info@pier7.nl en wij contacteren jou zo snel mogelijk!