Skip links

Slapen aan zee

Sfeervol restaurant aan de
boulevard van Vlissingen

Een dagje naar zee gaan is leuk, maar aan zee slapen is nog veel leuker! Waarom zou u uzelf immers op slechts één mooie dag trakteren als u er een weekendje weg van kunt maken?

Voor een welverdiende strandvakantie hoeft u bovendien niet helemaal naar het zuiden van Europa, het zuiden van Nederland heeft namelijk van alles te bieden voor strandliefhebbers.
Pier 7 verwelkomt u graag in één van onze zeven prachtige Beachrooms.

Reserveer nu

Op het strand slapen in onze Beachrooms

Onze Beachrooms bieden u direct uitzicht op zee. Vanaf uw terras stapt u zo het strand op en kunt u genieten van de rust en schoonheid van de Zeeuwse kust.
Dankzij onze Beachroomservice kunt u gebruikmaken van uw ontbijt, lunch en diner op uw privéterras, maar natuurlijk staan ook de deuren van ons strandpaviljoen voor u open.
Met het koffiezetapparaat dat aanwezig is in de accommodaties garanderen we u bovendien een goede start van de dag.

Wie wilt er nu niet met het ruisen van de zee in slaap vallen om vervolgens volledig uitgerust met een dampende kop koffie van het gouden ochtenduur te genieten aan het strand?

Reserveer nu

Slapen aan zee met hond

Vanuit uw Beachroom stapt u zo het strand op om heerlijk te zwemmen of een rustgevende strandwandeling te maken. Wilt u slapen aan zee samen met uw hond? Tussen 15 september en 15 april zijn honden toegestaan en is uw trouwe viervoeter dus ook van harte welkom. Niets evenaart het uitblazen aan zee met uw viervoetige vriend aan uw zijde. Zo heeft niet alleen u, maar ook uw hond de tijd van zijn leven. Lekker graven, achter de meeuwen aanjagen en tegen de branding blaffen – het strand biedt één en al avontuur.

Reserveer nu

Van alle gemakken voorzien

tijdens het overnachten aan zee

Wanneer iedereen aan het eind van de dag vertrekt om vervolgens een uur in de file te staan op weg naar huis, geniet u na van uw dag aan het strand met een lekker diner en het uitzicht op de zakkende zon in zee. Onze Beachrooms zijn van alle gemakken voorzien. Zo beschikt u tijdens uw overnachting aan zee over genoeg serviesgoed, opbergkasten, een keukenblok en een koelkast. Geniet met uw gezin van een weekendje weg aan zee in één van onze Family Beachrooms of ga er met zijn tweetjes tussenuit in onze 2-persoons Deluxe Beachroom.

Reserveer nu

Arrangementen voor slapen aan het strand

Op het strand slapen is natuurlijk al een geweldig vooruitzicht, maar u kunt uw vakantie bij Pier 7 nog leuker maken door gebruik te maken van één van onze arrangementen. Voeg een persoonlijke noot toe aan uw vakantie door bijvoorbeeld voor het Romantische Overnachten aan Zee arrangement te gaan. Wij zorgen voor de romantische versieringen, een culinair 3-gangen verrassingsdiner en een flesje bubbels bij aankomst. Daarnaast kunt u kiezen voor ons Go Vegan Arrangement of het 3-Daags Uitwaaien aan Zee Arrangement. Tot slot geven we u ook in de winter graag een warm welkom met ons Winters Warm Arrangement. U bent dus het hele jaar door van harte welkom om te slapen aan zee in Zeeland bij Pier 7!

Reserveer nu