Skip links

Slapen in strandhuis

Bij Pier 7

Slapen in strandhuisje

Wilt u de eerste zonnestralen vangen aan zee, genieten van de zilte zeelucht en gewekt worden door de brekende golven? Dan is in een strandhuisje slapen weggelegd voor u! Er is niets zo rustgevend als een paar daagjes zon, zee en strand. Kom dit zelf ervaren bij Pier 7!

Geniet van een heerlijke vakantie

Zodra de zon doorbreekt, wil heel Nederland naar het strand. Begrijpelijk, want de zee geeft het ultieme vakantiegevoel. Na een heerlijk dagje zonnen, zwemmen en terrasjes pakken voelt u zich herboren, maar die terugweg… Twee uur in de file staan, wanneer het snikheet is? Daar wordt niemand vrolijk van! Daarom is slapen in een strandhuisje zo’n goed idee! Als u een weekendje komt, vertrekt u gewoon op maandag na de spits – dan is er geen file te bekennen! Zo houdt u dat rustgevende vakantiegevoel langer vast.

Reserveer nu

De eerste en de laatste op het strand

In een strandhuisje slapen biedt natuurlijk nog veel meer voordelen. Onze strandhuisjes staan op het strand, dus u bent altijd de eerste die op het strand is! Onderneem een vroege ochtendwandeling of drink een heerlijk kopje koffie op uw privéterras, terwijl u van het uitzicht en het ruisen van de zee geniet. Aan het eind van de dag heeft u de mogelijkheid de ondergaande zon te bewonderen tot deze geheel weg is gezakt in de Noordzee.

Slapen in strandhuisje – echte luxe!

Geniet van een luxe beach resort die u van alle gemakken voorziet. Niet alleen bieden onze Beachrooms gratis wifi, maar ze hebben ook een keukenblokje met een magnetron, koelkast, waterkoker en een koffiezetapparaat. Honden zijn welkom van 15 september t/m 30 april en mogen in die periode ook het strand op. In de herfst of winter op strandvakantie gaan, heeft dus ook zo zijn voordelen. Onze Beachrooms zijn het hele jaar door de perfecte locatie voor een paar daagjes weg.

Reserveer nu

Vakantie aan zee met arrangement

U kunt van uw vakantie een geheel unieke ervaring maken door gebruik te maken van één van onze arrangementen. Zo hebben wij onder andere een Go Vegan, Winters Warm en 3-Daags Uitwaaien Aan Zee arrangement. Daarnaast hebben we het Romantisch Overnachten Aan Zee arrangement, waarbij u wordt opgewacht door een heerlijke fles cava en luxe chocola. De kamer wordt romantisch versierd en u geniet van een luxe diner voor twee en nog vele andere verwennerijen die u van alle gemakken voorzien.

Reserveer nu

U bent van harte welkom!

Wilt u slapen op het strand, heerlijke wandelingen langs de kunstlijn en door het duingebied maken en het mooie Vlissingen en Middelburg ontdekken? Dan bieden wij u graag de unieke ervaring van een weekendje weg aan zee. Naast alle leuke strandactiviteiten, zijn er ook leuke bezienswaardigheden in de buurt. Bezoek bijvoorbeeld Reptielenzoo Iguana, Fort Rammekens, het Zeeuws Maritiem MuZEEum en/of het Arsenaal. In Zeeland hoeft u zich geen moment te vervelen! Klinkt een weekendje aan zee slapen als een goed idee? Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in één van onze luxe Beachrooms!