Overnachten strandhuisje

Wat geeft nu een luxueuzer vakantiegevoel dan in een strandhuis overnachten? U valt ‘s avonds in slaap met het geluid van het ruisen van de zee en de westerwind en wordt wakker van de zeemeeuwen die al vroeg uit de veren zijn. Rustgevender kan haast niet!

Ziet u overnachten in een strandhuisje ook wel zitten? Vereer Pier 7 dan binnenkort met een bezoekje.

PROFOTO_9896N
IMG_3810

Kom tot rust tijdens overnachten op het strand

Voor een fijne vakantie aan zee, hoeft u gelukkig niet over de grens. In het zuiden van Nederland hebben we namelijk het enige echte Zeeuwse Ibiza, waar u heerlijk tot rust kunt komen met een drankje en de voetjes in het zand. Aan het einde van een geslaagde dag hoeft u echter niet, zoals de rest van de strandgangers, twee uur in de file te staan om thuis te komen. Nee, u neemt een avondwandeling over het strand – blootsvoets, slippers in de hand – richting uw eigen strandhuisje aan zee, terwijl u de zon in de zee ziet zakken.

Slapen op het strand

De volgende dag bent u weer als eerste aan zee. Het enige dat u hoeft te doen, is de deur open te doen en uw privéterras op te stappen dat direct aan het strand grenst met uitzicht op zee. Word wakker met een overheerlijke kop koffie of thee in de hand die u in uw eigen Beachroom kunt zetten of pak het grootser aan en bestel roomservice. Dankzij de gratis wifi kunt u uw favoriete foto’s van de vorige dag naar uw familie sturen of online kijken wat er in de buurt te doen is. De strandhuisjes zijn van alle gemakken voorzien.

Wat is er te doen?

Misschien besluit u Vlissingen of het oude Middelburg met een bezoekje te vereren of heeft u altijd al eens het Arsenaal willen bezoeken. Er is van alles mogelijk, want in Vlissingen is veel te doen. Daarnaast kunt u natuurlijk een fiets huren en het duingebied ontdekken of u kunt lekker afkoelen door door de branding te lopen of een duik te nemen. ’s Middags kunt u bijtanken bij ons Zandpaviljoen voor een overheerlijke lunch of een drankje, terwijl u van het nautische uitzicht geniet.

Arrangementen overnachten in strandhuisje

Voor een echt unieke ervaring kunt u gebruik maken van één van onze arrangementen. Wilt u een romantische nacht voor twee? Herontdek dan plezier, enthousiasme en liefde aan zee met ons Romantisch Overnachten Aan Zee Arrangement. Bij aankomst wordt u opgewacht door een gekoelde fles Cava, een heerlijk reep chocolade en een prachtig versierde Beachroom. Daarnaast hebben we nog vele andere arrangementen die aan zee slapen onvergetelijk maken.

U bent van harte welkom, het hele jaar door

Ook in de winter bent u van harte welkom in onze Beachrooms om lekker te komen uitwaaien. Van 15 September tot 15 april kunt u bovendien uw viervoeter meenemen die ongetwijfeld ook zal genieten van een welverdiende strandvakantie. Bent u toe aan een trip naar het Zeeuwse Ibiza? Dan zien wij u hopelijk snel!