ONS TEAM

SAMEN MAKEN WIJ JOUW BEZOEK GEWELDIG!

janet

Leidinggevende bediening

Janet, een van de steunpilaren binnen ons team in Pier 7. Ze mag dan wel de oudste zijn, maar zeker niet de saaiste. Jong van geest en kan met iedereen overweg, van jong tot oud van gast tot collega. Ze springt bij waar nodig en is er ten alle tijden voor iedereen!

Elena

Leidinggevende bediening

Elena is sociaal, gastvrij en coulant. Zij zorgt er altijd voor dat de gasten van alle gemakken voorzien zijn. Daarnaast kan zij goed orde scheppen, overzicht houden en omgaan met drukte en stress. Zij staat altijd voor het personeel klaar. Zonder Elena is er geen Pier 7!

Sogand

Leidinggevende bediening

Als er iemand is die vrolijkheid en gastvrijheid uitstraalt is het Sogand. Een echte horecatopper met een hart voor de zaak die er alles aan doet om de sfeer bij Pier 7 naar het hoogste niveau te krijgen. Met haar lach en energie wilt toch iedereen wat bestellen bij haar!

Esther

Beachrooms

Esther gaat met enorm veel enthousiasme en positiviteit te werk waardoor ze de hotelgasten een geweldige ervaring geeft en haar collega’s inspireert. Door haar deskundigheid in toerisme, gastvrijheid en probleemoplossend vermogen is Esther een onmisbare schakel in ons team. Ze zit nooit stil en niets is voor haar te veel!

Amber

Beachrooms

Amber straalt zoveel energie en gastvrijheid uit dat het aanstekelijk werkt. Elke dag staat ze klaar met een lach om onze hotelgasten te verwelkomen. Met haar internationale achtergrond en haar kennis van het toerisme mag ze zeker niet ontbreken in ons team. Een harde werker die geniet van het leven.

Farid

Chef-kok

Farid is de chefkok van Pier 7 & Boulevard 17.

Koken is zijn passie en dat proeft u in ieder gerecht. Zowel collega’s, leveranciers als gasten kunnen met hem lachen. Geen uitdaging gaat voor hem te ver en voor alles is een oplossing.

Saviel

Sous-chef

Saviel is een hardwerkende jongen met veel ervaring. Hij kan soms best streng zijn, maar dat komt omdat hij altijd het beste uit zichzelf en zijn collega’s wilt halen. Ook voor een dolletje onder werktijd ben je bij hem aan het juiste adres, maar dat zal nooit ten koste gaan van de kwaliteit van de gerechten!

Wanda

Hoofd Huishouding

Wanda gaat met enorm veel energie en passie te werk in de Beachrooms. Ze is een ster in het aansturen en draaiende houden van haar team, streeft naar perfectie en niets is voor haar te veel! Daarnaast is Wanda een team player en geniet ze van het sociale contact met de gasten én haar collega’s.