Skip links

Samen maken wij jouw bezoek geweldig!

Janet

Leidinggevende bediening

Janet, een van de steunpilaren binnen ons team in Pier 7. Ze mag dan wel de oudste zijn, maar zeker niet de saaiste. Jong van geest en kan met iedereen overweg, van jong tot oud van gast tot collega. Ze springt bij waar nodig en is er ten alle tijden voor iedereen!

Elena

Leidinggevende bediening

Elena is sociaal, gastvrij en coulant. Zij zorgt er altijd voor dat de gasten van alle gemakken voorzien zijn. Daarnaast kan zij goed orde scheppen, overzicht houden en omgaan met drukte en stress. Zij staat altijd voor het personeel klaar. Zonder Elena is er geen Pier 7!

Martijn

Leidinggevende bediening

Martijn is een heel enthousiaste, vrolijke en hard werkende kerel, met een ruime ervaring in de horeca.
Als leidinggevende zorgt hij ervoor dat zowel zijn collega’s als de gasten het enorm naar hun zin hebben. Dus als Martijn op de vloer is, is het lachen en genieten.

Wanda

Hoofd huishouding

Wanda gaat met enorm veel energie en passie te werk in de Beachrooms. Ze is een ster in het aansturen en draaiende houden van haar team, streeft naar perfectie en niets is voor haar te veel! Daarnaast is Wanda een team player en geniet ze van het sociale contact met de gasten én haar collega’s.

Esther

Beachrooms

Esther gaat met enorm veel enthousiasme en positiviteit te werk waardoor ze de hotelgasten een geweldige ervaring geeft en haar collega’s inspireert. Door haar deskundigheid in toerisme, gastvrijheid en probleemoplossend vermogen is Esther een onmisbare schakel in ons team. Ze zit nooit stil en niets is voor haar te veel!

Farid

Chef-kok

Farid is de chefkok van Pier 7 & Boulevard 17.

Koken is zijn passie en dat proeft u in ieder gerecht. Zowel collega’s, leveranciers als gasten kunnen met hem lachen. Geen uitdaging gaat voor hem te ver en voor alles is een oplossing.

Heleen

Receptie en back-office

Heleen is een echte duizendpoot die van nature verschillende taken naar zich toe trekt.
Ze is geliefd bij onze hotelgasten en past goed binnen het team van Boulevard 17. Met haar jarenlange ervaring in de toeristische branche weet ze precies hoe ze onze gasten in de watten moet leggen. Even een praatje maken kom dan gezellig langs bij onze receptie. Heleen verzorgt ook de zakelijke offertes. Mocht u een keer willen vergaderen en overnachten dan is dit ook zeker mogelijk.

Marieke

Receptie

Marieke is echt een warme en lieve vrouw. Ze staat elke dag met zoveel plezier voor haar collega’s en onze gasten klaar. Ze zorgt dat alles tot in de puntjes is verzorgd en geregeld. Nederlands, Duits, Spaans, Engels? Het maakt allemaal niet uit. Marieke is van alle markten thuis. Een harde werker die geniet van het leven. Marieke is echt een aanwinst in ons receptieteam.

Sogand

Leidinggevende bediening

Als er iemand is die vrolijkheid en gastvrijheid uitstraalt is het Sogand. Een echte horecatopper met een hart voor de zaak die er alles aan doet om de sfeer bij Pier 7 naar het hoogste niveau te krijgen. Met haar lach en energie wilt toch iedereen wat bestellen bij haar!